Nya mönster från Sandnes Garn

Nu när vintern har tagit sig till hela Sverige så passar det jättebra med lite nya mönster till varma garner! Att även OS startar upp i helgen gör i alla fall mig glad, det är så mysigt att sitta med en stickning och hejja på svenskarna.

Nya mönster har kommit från Sandnes och fler nya från bl.a. Svarta Fåret och Järbo är på väg in.

Från Sandnes har det äntligen kommit ett nytt dockmönster med fina modeller i 2 dockstorlekar, 40-45 och 45-50 cm. Modellerna till dockorna finns även till de små dockmammorna, modeller som Nancy, Putty och blåklocka blir jättegulligt att matcha de båda.

       

      

Detta fina mönster hittar du här Och garnerna Här

Även nya mönster till barnen har det kommit, hela 2 st!

Den ena mönstret har Cirkustema och stickat med Sisu ett garn med ull och nylonblandning men Sandnes har många andra garner i samma masktäthet som Mini Alpakka, Mandrin petit och Lanett. Tänk på att garnåtgången kan variera om du byter kvalité.

Här är några exempel på de fina modellerna.

      

 

Vill du se fler modeller eller beställa mönstret så hittar du det här, garnet Sisu hittar du här

Nästa mönster är också ett till både pojkar och flickor med många fina modeller till koftor, klänningar, tröjor och byxor mm.

      

       

Detta fina mönster finns att köpa här

Till dam har detta fina mönster kommit i Sandnes fina varma garner. Några modeller är stickade med 2 trådar varav den ena är Silk mohair det gör en fanatiskt effekt och ger lite extra värme.

En utav dessa modeller är denna snygga tröja som det är 1 tråd Line och 1 tråd Silkmohair i. Line hittar du här och Silk Mohair här, det är bara att hitta din egna kombo 🙂

Här kommer lite mer från häftet.

Här hittar du länken till mönstret

Hoppas ni hittar något fint och varmt att sticka, välkommen in till oss så visar vi er garnerna som passar eller maila kundservice@flitiga-fingrar.se om ni har några frågor.

Önskar er en fin dag!

http://webshop.flitiga-fingrar.se/