Symaskiner

Lite sentomsiders så kommer här ett litet inlägg om Berninas återförsäljarträff i Göteborg. Det var första gången vi åkte dit och det blev en mycket trevlig helg med nya ideer och god mat 🙂 och inte att förglömma väldigt trevliga återförsäljare från Norge, Danmark och Sverige.

Bernina lanserade den nya 7-serien och självklart gick det i James Bond tema.

 Här har vi Lars Rex från Bernina Sverige som berättar om de nya maskinerna.

I detta rum samlades alla syentusiaster för att lära sig maskinerna och sy några ”fantastiska” alster.

 
 
Denna fina kudde gjorde jag 🙂
 

 

 Detta är 710, den minta i familjen den bor nu hemma i vår butik och trivs nog alldeles utmärkt. Vill ni läsa lite mer om dessa maskiner så kan ni gå in här. Eller komma in till vår butik.

Eftersom vi var i de nedre krokarna så passade vi på att besöka en av våra tygleverantörer  Olle Winters AB i Kinna och tittade på bl.a deras fantastiska quiltmaskin!!! Vilken jättemaskin men oj så bra!
Den quiltar breda överkast i en väldans fart utan skarvar i en massa olika quiltmönster och som tur är så har vi lite prover i butiken så det är bara att komma in och titta :-).
Det var jättekul och intressant att titta i fabriken där det satt en massa duktiga tjejer och sydde gardiner och kuddar till hotell, husvagnar och andra kunder.

Tänk att trä om denna maskin…

Vi tittade också självklart på deras fina gardiner och beställde lite nytt och nästan alla har redan kommit och finns i butiken.

Ha en jättebra dag!!!
/Malin

Lämna ett svar