Julklappstips

Hej

Julen närmar sig med stormsteg och det har blivit lite vitt på backen, iallfall här i Sundsvall. Vi får hoppas det får ligga kvar så att vi får en vit jul. Jag tänkte ge er lite julklappstips från våran butik.

Självklart har vi även presentkort om ni har lite svårt att veta vad ni ska ge.

Julklappstips 1

Gör dina egna Julkulor!

Set från Järbo som räcker till 4 fina julkulor. I förpackningen finns röd, vit och svart miniull men det är bara att använda din fantasi och göra i dina favoritfärger.  Det finns lösa miniull i många färger som ni kan komplettera med.

I boken Julkulor finns massa mönster som Arne och Carlos har designat. Boken kostar 199 kr och förpackningen med Julkulor 149 kr.

Julklappstips 2

Diskdukar från Ekelunds är en perfekt julklapp till den som har nästan allt eller iställetför en blomma när du är bortbjuden på julmiddag.
Nu finns 2-pack med fina julmotiv för 99 kr. Materialet i Diskduken är 50% bomull och 50% bambuviscose den är luktfri, miljömärkt och komposterbar. Läs mer här på deras hemsida.

Julklappstips 3

Passa på att köpa sykorgar. Ordinarie pris på dessa är 249 kr men nu så långt lagret räcker eller t om 31/12 kostar dom bara 150 kr. De finns i 3 jättefina mönster och varför inte fylla den med lite sybehör, vi har mycket smått och gott i butiken som passar.

Julklappstips 4

Kuddar kan man inte få för många utav. Byta kuddar och gardiner kan få ett rum att förändras utan att behöva göra så mycket.

Vi har fått in jättefina från AG Pehrson.

Stickad kudde och pläd som matchar till värmer skönt i julhelgen.
Ribsen är en serie med fyllda kuddar i massa härliga färger och kostar bara 169 kr. Till kuddarna finns matchande löpare och tabletter.
Julklappstips 5
Vi har även julklappar till de små. Bukowskis underbara nallar finns hos oss och nyligen fik vi hem ett lass så vi har fyllt upp vår hylla med b.la.
Ceasar och Florence…
….Little Bamboo…..
…. Buddy….
….Cuccio Creme…..
….Lilla Kanin och massa fler mjukisdjur som bara väntar på en liten kompis.
Julklappstips 6
För den som vill börja sy eller behöver en ny symaskin så har vi symaskiner från Husqvarna, Bernina, Singer och Janome.
En jättebra nybörjarmaskin är Emerald 116 och 118.
Jag kan skriva en jättemassa julklappstips till er som finns i vår butik men det skulle bli ett så långt blogginlägg.
Välkommen in i butiken så kan vi visa mer!
Ha en bra dag!!!

Lämna ett svar